M o z a i e k   a t e l i e r s   i n   N e d e r l a n d

Drente | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland

Drente    
Duusk Mozaiek Oranjedorp

Workshop en cursus mozaiek aan particulieren en bedrijven zowel in ons atelier als op locatie.(kinderfeestjes, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeesjes, zussen-dag, ...). Werken in opdracht.

Harineke's Mozaiek Emmen

Harineke's moza´ek geeft workshops in kleine groepen (max.6). Er is altijd ruim keus in te maken objecten en in kleuren tegels. De workshops duren ongeveer 3,5 uur. Er worden ook kinderfeestjes gegeven en er wordt gewerkt in opdracht.

Flevoland    
Friesland    
Mozayk Sintrum Tijnje

Dag- en middagworkshops mozaiek, cursussen op maat en vrijgezellenworkshops, tevens beschikt het Mozayk Sintrum over een B&B waardoor het ook mogelijk is om weekendworkshops op maat aan te bieden. Minimale deelname bij workshops op maat is 4 personen.

Gelderland    
Atelier Artistico Deventer

Geven van workshops moza´eken, waaronder een basisworkshop van 3,5 uur, een dagworkshop van 5,5 uur, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, groepen en kinderfeestjes. In het najaar start ik met een cursus tafelblad moza´eken. Verder geef ik de mogelijkheid voor het serveren van tapashapjes met sangria, of een gedecoreerde taart van marsepein.

Mozaiekatelier de Zaagmolen Doetinchem Veel verschillende workshops en verkoop van materialen en gereedschappen om mozaiek te maken.
Lust voor het oog Nijmegen

Alles voor het maken van mozaiek: workshop, cursus, werken in opdracht, verkoop van materialen zoals: gereedschap, tegels, glas, marmer, zelf gemaakte tegeltjes (geweldig!)ondergronden voor binnen en buiten, lijm voeg enz.

Mozaiek Magnifiek Oosterhout

Cursussen, workshops, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes. Ook kan er moza´ek op bestelling gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo of voor particulieren een naam of nummerbord.

Atelier Mozart Velp

Wij bieden diverse cursussen voor zowel beginners als gevorderden aan. Tevens verzorgen wij allerlei workshops, zoals bijv. een basisworkshop van een dag, een vrijgezellenworkshop, kinderfeest, personeelsfeest en ga zo maar door. Wij verkopen in het atelier tegels in allerlei kleuren, soorten en maten. Ook kan men bij ons terecht voor glasmozaiek, glasdruppels, stenen, voegmiddelen, kleurstoffen, gereedschappen en natuurlijk de diverse lijmsoorten. En hebben we iets niet op voorraad, dan bestellen we het gewoon! Onze handgemaakte, handbeschilderde tegeltjes in allerlei vormen, maten en kleuren zijn uniek en, indien gewenst, maken wij deze in de gewenste kleur en maat!

Groningen    
Mozami Groningen

Mozami is een mozaiekatelier in een prachtige stadsboerderij in de stad Groningen. Mozami verzorgt mozaiekworkshops, teambuilding, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, cursussen, workshops en zwangere buikafdrukken.

Dinrof Mozaiek Hoogezand

Dinrof mozaiek geeft workshops in Hoogezand en op locatie. Min. aantal 6/max.aantal 10 pers.Mozaiekworkshops van o.a. een spiegel,bord, schaal, torso, hoed, wandobject, huisnummer of vrij werk. Ook workshops voor partijtjes en kinderfeestjes. Tevens aan huis in Hoogezand verkoop van eigen mozaiekwerken.

Limburg    
Noord-Brabant    
Tesserae Cromvoirt

Workshops, winkel, (geen web) verkoop van tegels ca. 150  kleuren, vorstvrije tegels,voegsel, lijm, basisvoorwerpen zoals tafeltjes, dienbladen, spiegels etc. Werk in opdracht.

Astrid's Mosaic Art Eindhoven

Mozaiek workshops, vrijgezellen workshops en avondcursussen. De laatste worden gegeven op de dinsdagavond. Het atelier is aan huis gevestigd, daarom niet vrij te bezoeken, dit gebeurt altijd na afspraak.

Uniekglas Someren

In ons Glasatelier vervaardigen we zelf allerlei producten waaronder glasmoza´ek, maar ook producten die voor glasmoza´ek te gebruiken zijn. Ook verkopen wij glas en tegels voor mozaiek. Kijk in onze webwinkel.

Noord-Holland    
Studio 35D Aalsmeer

Het maken van vrij werk dat verkocht wordt aan een kleine vaste clientele die zo nu en dan een bezoek brengt aan het atelier daarnaast werken zij in opdracht voor particulieren en instellingen. Een portfolio van recent werk is te bezichten voor potentiele opdrachtgevers bij een bezoek aan het
atelier. Studio 35D verkoopt alle mozaiekmaterialen en gereedschappen vanuit het atelier. Workshops voor zowel beginners als gevorderden(ook 3D!) in Aalsmeer en Tilburg en desgewenst op een andere locatie. Het atelier is open voor bezoek: ma.-di. en za. 12.00-17.00.

Marjonna Mozaiek Amsterdam

mozaiek in opdracht, vooral in interieurs, logos voor bedrijven, workshop in het basis en voortgezet onderwijs, workshops voor particulieren en bedrijven.

De Mozaiekstudio Driemond

Amsterdam-Driemond, Haarlem, Purmerend, Den Helder, of op eigen lokatie. Workshops voor groepen vanaf 6 tot 30 personen, duur 4 uur eventueel met diner het 'Tapas 'of 'Mezze' arragement individuele workshop, van beginner tot gevorderd, duur 4 uur er kan zowel met tegels als met glas gewerkt worden.

Smashing Stones Amsterdam

Diverse workshops mozaiek (kennismakingsworkshops, uitgebreide workshops en workshops mozaieksieraden maken). Tevens het uitvoeren van mozaiek in opdracht.

VoilÓ Haarlem

Diverse mozaiek workshops voor volwassenen en kinderen, bedrijven, vrijgezellenfeestjes etc. Tevens verkoop van Mozaiek benodigdheden en werk in opdracht. Volwassenen mozaiek workshops en 3D mozaiek sculptuur workshops. ( Tevens ook Papiermache en paverpo workshops).  Kinderen kunnen hun verjaardag feestje komen vieren incl, kinderchampagne en iets lekkers, uiteraard gaanzij met een mooie mozaiek creatie naar huis zie fotoalbum www.voila.haaralbum.nl

Ellen's Mozaiek Hoorn

Opdrachten / grafsteentjes en workshops / kinderpartijtjes.

MoniArt Midwoud  
Creatief Mozaiek & Zo Nieuw Vennep

Verkoop van moza´ekbenodigheden, workshops, kinderfeestjes, cursussen, vrijgezellenfeesten, moza´ekprojecten op scholen, bedrijfsuitjes, werk in opdracht.

Mozaiek Uithoorn Uithoorn

Kinderpartijtjes en diverse workshopsvoor volwassennen.

Breekwerk Wijdenes

Workshops in atelier en op locatie, cursussen, groepsprojecten/teambuilding events (bijv.  met personeel een bedrijfslogo/kunstwerk maken e.d.. Moza´ek in opdracht. Grafmonument samen met familie maken.

Overijssel    
Chic Mosaique Hengelo

Wij geven cursussen en workshops, verzorgen kindermiddagen en  vrijgezellenfeesten. Verder verkopen wij tegels, voegmiddel, gereedschappen en nuggets (alle benodigheden voor het mozaieken).

Utrecht    
Tegelfun Amersfoort

Tegelfun organiseert in haar atelier en tuinkamer moza´ekworkshops voor groepen tot ca. 20 personen. Daarnaast werken wij op locatie voor o.a. bedrijven zoals personeelsverenigingen door heel Nederland. Tevens maken we binnen en buitendecoraties in opdracht voor bedrijven en particulieren.

Het tuinhuis de Kromme Mijdrecht De Hoef

Mozaiekcursussen, workshops, met en zonder lunch, hele of halve dag of op uurbasis. Verkoop van tegels, glas, ondergronden, zelfgemaakte mozaiek en textiel kado' s enz.

Tureluurs Baarn

Mozaiek met als special het 3D-huisnummer mozaieken. Wij ontvangen gasten van 7 ľ 35 personen en op lokatie tot 150 personen.

Zeeland    
MissMoza Buttinge

In een heerlijke inspirerende omgeving vlakbij Middelburg geef ik workshops, voor meer info zie mijn website. Ook kun je op afspraak rondkijken in mijn atelier. Hier vind je onder andere een aantal van mijn MozaiekBeesten. Ik werk ook in opdracht.

Zuid-Holland    
Uniekmozaiek Den Haag Mijn mozaieken bestaan hoofdzakelijk uit fel gekleurde tegels. Ik werk het liefst symmetrisch en graag in cirkels.
Mozamuse Dordrecht

Turks Opaque glasmozaiek, mozaiekpakketten, beginnersworkshops, hele dag-workshops met uitgebreide lunch en stadswandeling, kinderpartijtjes.

CreaTies Leiden

Ontwerp, advies en uitvoering van decoratieve interieurprojecten zoals mozaiekpanelen en muurschilderingen. Mozaiekworkshops, -cursussen en ľkinderpartijtjes.

Kunst-ig Rotterdam

Kunst-ig is gericht op werk in opdracht, workshops (dagworkshop, avondworkshop, curus, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, en materialen. Ook richten wij ons op grafstenen en urnen in mozaiek (http://www.gedenkmozaiek.nl). Ik maak de mozaieken in opdracht maar ook kunnen de nabestaanden meehelpen aan het mozaieken van de grafsteen.